Divi All Inclusive Specials & Packages

Specials

Check even onze speciale deals voordat  u reserveert. Maak gebruik van de  korting als u direct reserveert  via de website.

Familie

Van zonsopgang tot zonsondergang is er genoeg te doen voor de hele familie met het Divi Aruba familie arrangement. Twee kinderen onder de 5 jaar verblijven, spelen en eten gratis het hele jaar door als de kamer gedeeld wordt met 2 betalende ouders,het familie arrangement is de manier voor families om gezamelijk vakantie te vieren met een extra toegevoegde waarde.

Golf

The Links at Divi Aruba, een  9 holes golfbaan met zeezicht ,biedt golf over waterpartijen en prachtige lagunes.De baanarchitect is Litten/Viola J.V, Boyton Beach, Florida. Het golf clubhuis heeft een pro shop en twee restaurants: Mulligans Golf Cafe en, Bar en Restaurant Windows on Aruba voor de beste vlees en visgerechten op het eiland.

Huwelijksreis

Romantiek, all inclusive, het hele jaar door. Divi Aruba is de ideale keuze voor pasgetrouwde stellen die op zoek zijn naar een sprookjesachtige tropische huwelijksreis.

Het honeymoon arrangement biedt meer waarde voor je geld en bestaat uit onder andere  een fles champagne, diner voor 2 en nog meer.

Instagram | @divitamarijnarubaCheck out our recent Instagram posts!
Link to logo Alhambra Casino and Shops
Link to logo Aruba Weddings
Link to logo Fusion
Link to logo The Links
Link to logo Windows on Aruba